Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, gayrı zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu durum arama edilmelidir. 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Görmüş olacaksınız ki bu sıcaklıkölçer etkili nitelikli yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu dokumanın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalar, yangın başlangıçlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre içinde olay yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Gene yalnızca 6 dakikalık güdük bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla bünyeların mideindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle kuruluşlardan çıkış imkânsız olur. En oflaz seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın bapmızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin Yangın Merdiveni Kapısı bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangına karşı güvende geçmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların gönül güvenliğini kurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Farklı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir mâni konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page